tiistai 12. kesäkuuta 2012

Ja ulkona kesäyö, satoi kasvoille kyyneleitä

Heippahei! Miä en oo nyt jostaa syystä saanu aikaseks tulla kirjottamaa tänne yhtää mitää, varmaanki syynä, etten oo jaksanu, muuttohommat vie aika paljon aikaa ja on sitten väsynyt illalla, joten antakaa anteeks. 

Mutta voisin kelata vaikkapa viime viikkoon; tiistaina Darja tuli illalla tänne meijä uuteen Mikkelin kämppään, keskiviikkoon suunnattii kohti Joensuuta, käytii shoppailemas ja syömäs Amarillos (..ylläri! ja haha, sain siel hito ison kokis tuopin :D:D), sielt jatkettii matkaa kohti Savonlinnaa, oltii yötä semmoses suht hienos majatalos. Ulkopuolelt se oli tosi ihanan näkönen paikka! Mut en tykänny yhtää liikkuu siel käytäväl, ku vessaa ei ollu omas huonees, vaa piti lähtä hiippailee sinne käytäville, hyi! Aamulla Darja läks pääsykokeisii, ja miä menin vähäks aikaa istumaa kalliolle ulos. Sit siin rupes olee ahistavan kuuma, ni siirryin autoo. Istuin siel semmoset 6 tuntii, ja voin sanoo, et alko olee aika tuskasta. Sen jälkee, ku Darja pääs pääsykokeist, ni käytii hakees hesest ruuat mukaa ja lähettii matkustamaa kohti Mikkelii. Huhhuh, oli iha mukava reissu, mut noi autossa istumiset ois voinu jättää välii.






Perjantain käytii Jeren kans tyhjentämäs Ristiinan kämppää ja miä sain jonkun verra jo siivottuu sitä. Samalla joku uus vuokralainen tuli kattomaa sitä. Kävin myös anttilas, ni löysin sielt alennuksest muutamat verhot (ruskeet & valkoset) ja päiväpeiton.

Lauantain Sallu tuli, vietettii meil vähä iltaa ja käytii Fernandos. Oli kyl hauska ilta kaikin puolin :)! Seuraavaan päivään myö lähettii Jeren kans käymää Miehikkäläs ja käytii moikkailees porukoit. 

Tää viikko on menny nyt siivotes tät uutta kämppää, ja järjestelles. Kaipaisin jonkun sisustusneuvojan tänne :D! En vaa millää saa tänne kivaa sisustust, mikää ei oo hyvä. Ja Jerelt on iha turha kysyy mitää, sen mielest kaikki kelpaa. Ja täst viikost sen verra, et Iida on tulos loppuviikosta tänne päin jaja jos sitä vaikka sillonki keksis jotaki kivaa! :')<3 


Mut hauskat viikonalut teille, miä jatkan siivoomist :)

<3:lla Heini

Ps. Pikkasenko kiehutti mun palkat eile & tänää, mut onneks asia on nyt korjattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti