sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Hey, I just met you and this is crazy

Tervehdys! Mul oli aivan mahtava viikonloppu, käytii Jeren kans lauantain shoppailemas Helsingis, linnanmäel ja ikeas, ja illal viäl Masa & Iida tuli meille <3
Käytii Jeren kans shoppailemas kampis & forumis, spirit storest löysin aivan ihanat kengät ja ginast parit topit ja yhen paidan. Siel aikamme pyörittii, ja lähettii linnanmäkee kohti. 






Voi huhhuh, miten vaikee oli löytää parkkipaikkaa.. Porukkaa oli iha sikaan jokapaikas, mut mikä ei yllättäny, niin hyvä sää & viikonloppu! Oltii Jeren kans sen verra ovelii, et haettii etukätee rannekkeet Helsingin prismast, ni ei tarvinnu jonottaa niitä :). 
Oli jotenki tosi ihana kesäsää, ja pyörittii kaikis mahollisis laitteis. Pahin oli varmaanki maailmanpyörä, must tuntu et kuolen sinne. Se meni nii korkeelle, ja pelkäsin, et se tippuu ja me kuollaan. Ehei, ei mul oo korkeenpaikan kammoo olleskaa. Jere senku naureskeli, ja otti musta kuvia.. Kiitti ja sillei :D


Sieltä myö mentii käymää pikasest ikeas, ja sielt tarttu mukaa kynttilöit, muutamat kynttilänalustat, iso New York taulu ja lakanat. Mun ei vissii pitäis mennä sinne, ku aina sielt tarttuu jotaki matkaa. Sen jälkee myö viäl mentii Mylsän kautta Mikkeliin, käytii hakemas koiruudet kyytiin. Sitte viel Iida & Masa tuli siin joskus ennen yhtätoist, ja siit suunnattii Fernandoo syömää, namnam! 


Sunnuntain käytii shoppailemas kaupungil, sinooperist tarttu mukaa lääkerasia ja gina tricotist farkut, löysä toppi, ja keltainen ''röyhelöpaita''. Oltii Iidan kans siel pikkase viime tingas, pukukopeil viel 15.55, ja gina oli menos kiinni klo 16. Äkkii vaa vaatteet päälle, ja saatii viel onneks ostettuu ostoksetki :). Käytii viel graanil, toiveena oli, et ois löytäny mansikoit, ni ei löytyny yhtää mistää! :(


Maanantain käytii Iidan kans vaihtamas sille uus radio, ja toril ostamas mansikoit ja herneit, namnam! Sielt suunnattii kohti pistohiekkaa. Voiei, järkytyin miten paljo siel oli vesi noussu. Rantaa ei ollu yhtää enää! AAA, mis mun ihana hiekkaranta?!
Sit kaiken huipuks löydettii semmone jättihauki siit vedestä, hyi saatana. Ja jonku veneki oli lähteny seilaamaa, mahtaa vituttaa, ku tulee seuraavan kerran sinne käymää :D. Illal käytii syömäs viel Fernandos, ja sen jälkee viel makuunis. Sit viel käytii Jeren kans viemäs Iida juna-asemalle. Mut oli kyl iha mahtavaa, kiitoksia paljon!

<3:lla Heini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti